Ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in de volgende industrieën:

Verbeteren in Logistiek

deze branche omvat het transport en beheer van goederen en hulpbronnen van de ene locatie naar de andere, inclusief opslag, transport en distributie. Het omvat activiteiten zoals verzending, vracht, opslag en voorraadbeheer.

Verbeteren in Onderhoud

deze industrie omvat het onderhoud en de reparatie van apparatuur, machines en infrastructuur om hun optimale prestaties en levensduur te garanderen. Het omvat activiteiten zoals preventief onderhoud, routine-inspecties, reparaties en vervangingen.

Verbeteren in Detailhandel

Deze branche omvat de verkoop van goederen en diensten aan consumenten in fysieke of online winkels. Het omvat activiteiten zoals merchandising, marketing, verkoop en klantenservice.

Verbeteren in Recycling

deze industrie omvat de inzameling, verwerking en omzetting van afvalstoffen in nieuwe producten. Het omvat activiteiten zoals sorteren, versnipperen, schoonmaken en opnieuw verwerken.

Verbeteren in Procesindustrie

deze industrie omvat de productie en transformatie van grondstoffen tot afgewerkte producten door middel van chemische, fysische of mechanische processen. Het omvat activiteiten zoals productie, raffinage en petrochemische productie.

verbeteren in grondstof industrie

Deze industrie omvat de productie, handel en distributie van grondstoffen zoals olie, gas, metalen en landbouwproducten. Het omvat activiteiten zoals mijnbouw, raffinage, boren en (scheep) transport.

Verbeteren in Productie en maakindustrie

deze industrie omvat het creëren van goederen en producten via verschillende processen, zoals assemblage, productie en fabricage. Het omvat activiteiten zoals kwaliteitscontrole, productieplanning en supply chain management.

Verbeteren in Material handling

deze industrie omvat de verplaatsing, opslag en controle van materialen en producten bij productie-, distributie- en logistieke operaties. Het omvat activiteiten zoals transportsystemen, vorkheftrucks en geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen.

Verbeteren equipment

deze industrie omvat het ontwerp, de fabricage en de verkoop van apparatuur, machines en gereedschappen voor verschillende industrieën, zoals de bouw, productie en mijnbouw. Het omvat activiteiten zoals onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop.

Verbeteren in de bouw

deze industrie omvat de bouw en het onderhoud van infrastructuur, zoals gebouwen, wegen en bruggen. Het omvat activiteiten zoals ontwerp, projectmanagement, constructie en engineering.

Verbeteren in Scheepvaart

Deze industrie omvat het ontwerp, de constructie en de exploitatie van schepen, boten en andere zeeschepen. Het omvat activiteiten zoals scheepsbouw, maritiem transport en offshore-boringen.

Verbeteren in Service

Deze branche omvat het leveren van ondersteunings- en onderhoudsdiensten voor producten en apparatuur nadat deze zijn verkocht. After Sales activiteiten zoals reparatie, onderhoud, training en technische ondersteuning.

Verbeteren in de zorg

deze sector omvat de levering van medische diensten, producten en technologieën aan patiënten. Het omvat activiteiten zoals diagnose, behandeling, revalidatie en medisch onderzoek.

Verbeteren in de automotive

De auto-industrie omvat het ontwerp, de ontwikkeling, productie, verkoop, service en onderdelen van motorvoertuigen zoals auto's, vrachtwagens en bussen.

Verpakkingsindustrie

De verpakkingsindustrie houdt zich bezig met het verpakken van producten in tal van materialen, afmetingen en technieken. Veel van deze producten komen we tegen in de retail.

De verbetertrajecten variëren van lean awareness trainingen, Lean assessments, 5s uitrol, (maatwerk) processimulaties tot en met volledige lean transities met bijbehorend strategie ontwikkeling, operationeel management, proces visualisatie & kaizens.

Zie hieronder een greep uit onze klanten en plaatsen waar we actief zijn: