PRESSURE COOKER

Let's cook up success

De pressure cooker: een kort, intensief traject voor integrale verbetering, waar bewustwording, toekomstvisie en een gericht actieplan samenkomen.

Met een pressure cooker plannen we korte, aaneengeschakelde sessies voor maximale focus. Dit vereenvoudigt het bespreken van zaken en houdt de energie hoog. Samen met het team starten we met een Gemba-sessie om de huidige situatie grondig te bekijken. Daarna schetsen we het toekomstige en ideale scenario, om vervolgens een krachtig actieplan op te stellen. Binnen 30, 60 en 90 dagen worden de acties daadwerkelijk gerealiseerd, waarbij we knelpunten aanpakken met resultaatgerichte acties.

Waarom? Voor een effectieve procesverbetering is het cruciaal om het huidige gedrag te veranderen. Tijdens de pressure cooker ondersteunen we dit verandermanagement, betrekken we de betrokkenen om hen enthousiast te maken en te houden en CI Company visualiseert en faciliteert het gehele proces van verandering tot borging!

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te ontdekken!

Pressure Cooker Blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.