KAIZEN

Stapsgewijs continue verbeteren

Kaizen: in meerdere stappen, grote vooruitgang. Ons doel is een cultuur van voortdurende verbetering te creëren, waarbij medewerkers betrokken zijn en teamwork centraal staat.

We starten met het identificeren van verbeteringsgebieden in het proces. Zoals problemen, lage prestaties of het streven naar hogere standaarden. We beoordelen of deze gebieden snel kunnen worden aangepakt en vervolgens beschrijven we het probleem of de uitdaging grondig.

We analyseren grondig de huidige situatie, brengen deze visueel in kaart en creëren bewustwording bij alle betrokkenen. Door de oorzaken van het probleem te onderzoeken, brainstormen we over oplossingen en schetsen we samen een nieuw proces. We bepalen acties die direct worden uitgevoerd. Sommige acties kunnen de betrokkenen zelfstandig oppakken en bij bepaalde acties kan CI Company support bieden. Na dit punt volgt een cruciale stap: het waarborgen van de voortgang van de acties via dagelijkse starts en wekelijkse voortgangsmeetings. Bij CI Company staan we van begin tot eind klaar om te ondersteunen!

Waarom? Omdat stapsgewijze verbeteringen focus behouden en uiteindelijk leiden tot blijvend succes.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te ontdekken!

Kaizen blog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.